Pork tenderloin - Pistachio
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pork tenderloin - Pistachio

with mashed potatoes and orange jus

Labels:
Extra groente
Caloriebewust
Allergenen :
Pistachenoten
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd25 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Varkenshaas

(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)

10 gram

Pistachenoten

(Bevat Pistachenoten Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)

¼ zakje(s)

Vadouvan

(Bevat Mosterd)

200 gram

Aardappelen

½ stuk(s)

Handsinaasappel

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Wortel

½ stuk(s)

Paarse wortel

1 stuk(s)

Gele wortel

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

½ el

Olijfolie

0.12 stuk(s)

Zoutarm runderbouillonblokje

2 el

Water voor saus

½ tl

Honing [of plantaardig alternatief]

1

[Plantaardige] melk

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2662 kJ
Energie (kcal)636 kcal
Vetten26.5 g
waarvan verzadigd10.9 g
Koolhydraten65 g
waarvan suikers17.2 g
Vezels18.6 g
Eiwitten32.2 g
Zout1 g

Benodigdheden

Pan
Koekenpan
Wok of hapjespan

Instructies

1
2
3
4