Met dit recept tover je 281 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
¼ stuk(s)
Knolselderij
(Bevat Selderij)
150 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Varkenshaas
(Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Selderij, Soja)
10 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
20 gram
Grana Padanovlokken DOP
(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))
¼ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
⅓ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
½ el
Mosterd
60 ml
Water
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wil je extra snel zijn? Kook het water dan voor in een waterkoker.
Tip: Varkenshaas mag rosé zijn van binnen. Houd je hier niet van? Bak de varkenshaas dan iets langer.
Tip: Houd je van zoet? Voeg dan eventueel meer honing naar smaak toe.