topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

600 gram

Aardappelblokjes

2 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Passata

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

Zelf toevoegen

2.5 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1735 kJ
Energie (kcal)415 kcal
Vetten15.3 g
waarvan verzadigd2.3 g
Koolhydraten56.6 g
waarvan suikers5.6 g
Vezels8.2 g
Eiwitten7.8 g
Zout0.4 g

Benodigdheden

Ovenschaal
Steelpan

Instructies

1
  • Meng in een kleine ovenschaal de aardappelblokjes met 2 el olijfolie, peper en zout. 
  • Bak de aardappelblokjes 8 - 10 minuten in de oven.
  • Verhit 1 tl olijfolie in een steelpan op middelhoog vuur en fruit de overige knoflook 1 - 2 minuten.
  • Voeg de passata, de Italiaanse kruiden, peper en zout toe. Laat 5 minuten sudderen.

Aan tafel:

  • Bak de aardappelblokjes en 1 el tomatensaus een paar minuten in een gourmetpannetje.