De quesadilla is een echte tex-mexklassieker. Wij hebben daar een frisse en gezonde draai aan gegeven met rode bietjes en geitenkaas - comfortfood voor de lente!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
125 gram
Gekookte rode bieten
50 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
4.5 stuk(s)
Witte tortilla
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
20 gram
Rucola en veldsla
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 gram
Pikante uienchutney
naar smaak
Peper en zout
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Witte balsamicoazijn
1 tl
Mosterd
Tip: Rode biet geeft erg af. Pas op je kleren en draag eventueel keukenhandschoentjes, of bedek je handen met boterhamzakjes.
Tip: Wil je een extra knapperige korst? Bak de quesadilla's dan met een beetje olijfolie in de pan. Heb je vulling over? Houd dit apart en meng later door de salade.