De quesadilla is een echte tex-mexklassieker. Wij hebben daar een frisse en gezonde draai aan gegeven met rode bietjes en geitenkaas - comfortfood voor de lente!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Ui
125 gram
Gekookte rode bieten
50 gram
Verse geitenkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
¼ stuk(s)
[Mini-]komkommer
20 gram
Rucola en veldsla
10 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 gram
Pikante uienchutney
4 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat Tarwe)
¼ el
Extra vierge olijfolie
¼ el
Witte balsamicoazijn
½ tl
Mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Rode biet geeft erg af. Pas op je kleren en draag eventueel keukenhandschoentjes, of bedek je handen met boterhamzakjes.
Tip: Wil je een extra knapperige korst? Bak de quesadilla's dan met een beetje olijfolie in de pan.
Weetje: Eet je graag seizoensgroenten? Dan zit je met bietjes altijd goed. Ze worden het hele jaar door lokaal gekweekt en zitten vol kalium en foliumzuur. Een bewuste en gezonde keuze dus!