Quick (20 min) - NID-briefing: use Oranjehoen Chicken Schnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Quick (20 min) - NID-briefing: use Oranjehoen Chicken Schnitzel

with salad and potato wedges

Allergenen :
Tarwe
Gerst
Melk (inclusief lactose)
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Aardappelpartjes

½ zakje(s)

BBQ-rub

1 stuk(s)

Oranjehoen krokante kipschnitzel

(Bevat Tarwe, Gerst)

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Little gem

½ stuk(s)

[Mini-]komkommer

½ stuk(s)

Tomaat

2 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja)

15 gram

Geraspte Italiaanse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

4 ml

Balsamicocrème

(Bevat Sulfiet)

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

½ el

Zonnebloemolie

1 el

[Plantaardige] mayonaise

1 tl

Honing [of plantaardig alternatief]

½ tl

Mosterd

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4118 kJ
Energie (kcal)984 kcal
Vetten43.1 g
waarvan verzadigd10.7 g
Koolhydraten109.8 g
waarvan suikers15.7 g
Vezels12.8 g
Eiwitten33.2 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

Rasp
Large Frying Pan
Koekenpan
Grote kom
Aluminiumfolie

Instructies

1
  •  
2
  • Heat a drizzle of sunflower oil in a frying pan over medium-high heat. When the pan is nice and hot, fry the schnitzel for 6 minutes until golden-brown, turning regularly.
  • Slice the cucumber into crescents and cut the tomato into wedges. Finely chop the lettuce.
3
  • Wrap the tortillas in aluminum foil and heat in the oven for 2 - 3 minutes.
  • In a salad bowl, combine the mustard and honey with half of the cheese. 
  • Add the lettuce, tomato and cucumber, then toss well to combine. Season to taste with salt and pepper.
4
  • Top the tortillas with some of the salad, along with the schnitzel strips and the rest of the cheese.
  • Serve with the potatoes and the rest of the salad, along with extra mayonnaise as preferred.