Ravioli met tomaat-mascarponesaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ravioli met tomaat-mascarponesaus

Ravioli met tomaat-mascarponesaus

2 porties | met vers basilicum en parmigiano reggiano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk een lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Allergenen :
Gluten
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

280 gram

Ravioli met bloemkool en beurre noisette

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose))

250 gram

Tomaat-mascarponesaus

(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren Kan bevatten Gluten)

10 gram

Vers basilicum

(Bevat Selderij)

40 gram

Parmigiano reggiano-vlokken

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1603 kJ
Energie (kcal)383 kcal
Vetten15 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten44 g
waarvan suikers1 g
Vezels2 g
Eiwitten19 g
Zout1 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.