De Argentijnse keuken staat bekend om zijn asado - gegrild vlees van de barbecue - en daar hoort chimichurri bij. Deze pittige kruidensalsa maak je vandaag zelf.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
75 gram
Witte langgraanrijst
½ stuk(s)
Courgette
75 gram
Rode cherrytomaten
½ stuk(s)
Knoflookteen
¼ stuk(s)
Rode peper
10 gram
Verse bladpeterselie, koriander en oregano
½ stuk(s)
Ui
10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
½ el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Rodewijnazijn
2 el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Je kunt ook een grillpan gebruiken.
Weetje: Wist je dat cherrytomaten meer bètacaroteen bevatten dan gewone tomaten? Bètacaroteen is een antioxidant dat het lichaam beschermt tegen weefselschade en veroudering.