Teriyakisaus komt van de gelijknamige Japanse kooktechniek waarbij vlees of vis een glimmend (teri) glazuurlaagje krijgt en op een hete plaat wordt gegrild (yaki).
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
⅓ head
Botersla
80 gram
Vegetarische runderstukjes
(Bevat Soja, Tarwe, Gerst, Eieren)
½ stuk(s)
Mango
2 stuk(s)
Bosui
½ stuk(s)
Knoflookteen
25 gram
Taugé
¼ stuk(s)
Rode peper
10 gram
Gezouten pinda's
(Bevat Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)
75 gram
Jasmijnrijst
25 gram
Teriyakisaus
(Bevat Soja, Tarwe)
¼ stuk(s)
Limoen
0.12 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
¾ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.
Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje levert al 20% van de ADH van beide.