Roasted pumpkin risotto with cod
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Roasted pumpkin risotto with cod

with sage butter, serrano ham, and Parmigiano Reggiano

Allergenen :
Vis
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd45 minuten
oventijd30 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

¼ stuk(s)

Flespompoen

1 stuk(s)

Kabeljauwfilet

(Bevat Vis)

75 gram

Risottorijst

5 gram

Verse salie

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Knoflookteen

20 gram

Serranoham

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Parmigiano Reggiano DOP

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Tuinkers

75 gram

Kookroom

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ zakje(s)

BBQ-rub

Zelf toevoegen

2 el

[Plantaardige] roomboter

1 el

Olijfolie

½ stuk(s)

Zoutarm groentebouillonblokje

½ el

Witte balsamicoazijn

½ tl

Honing [of plantaardig alternatief]

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4458 kJ
Energie (kcal)1065 kcal
Vetten55.2 g
waarvan verzadigd28.4 g
Koolhydraten95.8 g
waarvan suikers13.1 g
Vezels13 g
Eiwitten44.3 g
Zout3 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Hapjespan
Koekenpan
Staafmixer

Instructies

1
2
3
4
5
6