Deze romige pasta wordt heerlijk op smaak gebracht met tijm, verse dragon, venkel en prei. De pecannoten geven het gerecht een knapperige twist. Samen zorgen de ingrediënten voor een stevige saus die rijk van smaak is!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Venkel
½ stuk(s)
Prei
1 stuk(s)
Verse dragon
(Kan bevatten Selderij)
90 gram
Farfalle
(Bevat Gluten Kan bevatten Soja, Lupine, Eieren, Mosterd)
20 gram
Pecannoten
(Bevat Noten)
1 stuk(s)
Gedroogde tijm
40 gram
Roomkaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Kook 500 ml water per persoon in een pan met deksel voor de farfalle.
Snijd of pers ondertussen de knoflook. Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd de venkel in dunne repen. Snijd de prei in fijne ringen. Ris de dragon van de takjes en snijd de blaadjes fijn.
Kook de farfalle, afgedekt, 10 - 12 minuten in de pan met deksel. Giet daarna af en bewaar een klein beetje van het kookvocht.
Verhit ondertussen in een wok of hapjespan, zonder olie, op hoog vuur. Verkruimel de pecannoten boven de pan en rooster goudbruin. Bewaar apart.
Verhit de olijfolie in dezelfde wok of hapjespan met deksel en fruit de knoflook 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de venkel, prei en tijm toe en bak 12 - 14 minuten op middelhoog vuur.
Voeg de farfalle, de roomkaas, 2 - 3 el kookvocht per persoon en de helft van de dragon bij de groenten en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel het gerecht over de borden en garneer met de peccannoten en de overige dragon.