Halloumi is gemaakt van geiten-, koe- én schapenmelk. Door zijn hoge smeltpunt is deze van origine Cypriotische kaas zeer geschikt om te grillen.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Venkel
1 stuk(s)
Perzik
40 gram
Parelcouscous
(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)
10 gram
Amandelschaafsel
½ blik(ken)
Linzen
5 gram
Verse munt
40 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
40 gram
Rucola
4 ml
Balsamicocrème
(Bevat Sulfiet)
100 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
Extra vierge olijfolie
1 tl
Suiker
1 el
Witte balsamicoazijn
½ el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Is je perzik nog niet helemaal rijp? Bak de partjes dan wat langer.
Weetje: Wist je dat linzen van alle peulvruchten het meeste ijzer bevatten? Ook zitten ze boordevol vezels en kalium. Kalium helpt bij het behouden van een gezonde bloeddruk.