Salade met tomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Salade met tomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra

Salade met tomaat, buffelmozzarella en basilicum als extra

Bijgerecht | met rucola, veldsla en pesto-vinaigrette

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze side salad met klassieke Italiaanse smaken is niet alleen makkelijk te bereiden, maar voegt ook veel kleur toe aan jouw maaltijd!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

15 ml

Basilicumcrème

1 stuk(s)

Vleestomaat

10 gram

Vers basilicum

8 ml

Balsamicocrème

(Bevat Sulfiet)

90 gram

Rucola en veldsla

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)986 kJ
Energie (kcal)236 kcal
Vetten17.2 g
waarvan verzadigd8.3 g
Koolhydraten5.5 g
waarvan suikers4.2 g
Vezels2 g
Eiwitten13.8 g
Zout0.7 g

Instructies

1

Snijd de vleestomaat in dunne plakken. Snijd het basilicum in fijne reepjes. Meng de basilicumcrème met 1 el extra vierge olijfolie in een kleine kom.

2

Meng in een saladekom de slamix met de basilicumcrème en 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng goed op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de salade over een serveerschaal. Leg de tomatenplakken erop en verdeel het basilicum erover. Scheur de buffelmozzarella in grove stukken en leg op de salade. Besprenkel met de balsamicocrème.