Salade met tomaat, mozzarella en basilicum
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Salade met tomaat, mozzarella en basilicum

Salade met tomaat, mozzarella en basilicum

Bijgerecht | met rucola, veldsla en basilicumcrème

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze side salad met klassieke Italiaanse smaken is niet alleen makkelijk te bereiden, maar voegt ook veel kleur toe aan jouw maaltijd!

Labels:
Recept
Allergenen :
Sulfiet
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

90 gram

Rucola en veldsla

10 gram

Vers basilicum

8 ml

Balsamicocrème

(Bevat Sulfiet)

15 ml

Basilicumcrème

2 stuk(s)

Tomaat

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Extra vierge olijfolie

1 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1239 kJ
Energie (kcal)296 kcal
Vetten23.2 g
waarvan verzadigd9.2 g
Koolhydraten6.6 g
waarvan suikers5.2 g
Vezels2.2 g
Eiwitten14 g
Zout0.7 g

Benodigdheden

Kleine kom
Saladekom
Serveerschaal

Instructies

1

Snijd de tomaat in dunne plakken. Snijd het basilicum in fijne reepjes. Meng de basilicumcrème met 1 el extra vierge olijfolie in een kleine kom.

2

Meng in een saladekom de slamix met de basilicumcrème en 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng goed op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de salade over een serveerschaal. Leg de tomatenplakken erop en verdeel het basilicum erover. Scheur de mozzarella in grove stukken en leg op de salade. Besprenkel met de balsamicocrème.