Salade met tomaat, mozzarella en basilicum als extra
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Salade met tomaat, mozzarella en basilicum als extra

Salade met tomaat, mozzarella en basilicum als extra

Bijgerecht | met rucola, veldsla en pesto-vinaigrette

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze side salad met klassieke Italiaanse smaken is niet alleen makkelijk te bereiden, maar voegt ook veel kleur toe aan jouw maaltijd!

Allergenen :
Sulfiet
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

90 gram

Rucola en veldsla

15 ml

Basilicumcrème

10 gram

Vers basilicum

8 ml

Balsamicocrème

(Bevat Sulfiet)

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Vleestomaat

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)986 kJ
Energie (kcal)236 kcal
Vetten17.2 g
waarvan verzadigd8.3 g
Koolhydraten5.5 g
waarvan suikers4.2 g
Vezels2 g
Eiwitten13.8 g
Zout0.7 g

Instructies

1

Snijd de vleestomaat in dunne plakken. Snijd het basilicum in fijne reepjes. Meng de basilicumcrème met 1 el extra vierge olijfolie in een kleine kom.

2

Meng in een saladekom de slamix met de basilicumcrème en 1 tl zwarte balsamicoazijn. Breng goed op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de salade over een serveerschaal. Leg de tomatenplakken erop en verdeel het basilicum erover. Scheur de mozzarella in grove stukken en leg op de salade. Besprenkel met de balsamicocrème.