De ravigottesaus hebben wij speciaal voor jou laten maken en is een hartstikke lekkere vervanger voor mayonaise!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
¼ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
300 gram
Vastkokende aardappelen
200 gram
Sperziebonen
1 stuk(s)
Scholfilet
(Bevat Vis)
40 gram
Ravigotesaus
(Bevat Eieren, Mosterd)
½ el
Olijfolie
½ el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Snipper de ui en snijd of pers de knoflook fijn. Schil of was de aardappelen (nicola) grondig en snijd in blokjes van 1 cm.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan met deksel en bak de ui, knoflook en aardappelen, afgedekt, 25 – 30 minuten op middelmatig vuur. Breng tussendoor op smaak met peper en zout en haal in de laatste 5 minuten de deksel van de pan.
Breng 200 ml water per persoon aan de kook in een pan met deksel voor de sperziebonen. Verwijder ondertussen de steelaanzet van de sperziebonen en kook de sperziebonen in 5 – 7 minuten beetgaar. Giet af en spoel af met koud water. Voeg de sperziebonen in de laatste 5 minuten toe aan de pan met aardappelen en bak mee.
Smelt, als de aardappelen bijna klaar zijn, de roomboter in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de scholfilet elke kant 2 – 3 minuten.
Verdeel de aardappelen en sperziebonen over de borden en serveer met de scholfilet en ravigottesaus.