Met dit recept tover je 283 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Steak
180 gram
Broccoli
65 gram
Champignons
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
½ zakje(s)
Italiaanse kruiden
100 ml
Slagroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
2 el
Water
1 tl
Mosterd
⅓ stuk(s)
Zoutarm paddenstoelen- of groentebouillonblokje
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Ken je die maaltijd voor sporters met kip, rijst en broccoli? Broccoli zit hier niet alleen bij voor de vitamines, maar telt ook wel degelijk mee in de eiwitten in deze combinatie! Per 100 gram zit er maar liefst 3 gram eiwit in.
Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half-doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.