Met dit recept tover je 270 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Gemarineerde steak
(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)
½ stuk(s)
Courgette
150 gram
Spruiten
¼ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
0.12 stuk(s)
Citroen
10 gram
Rucola
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 el
Olijfolie
1.5 el
[Plantaardige] roomboter
¼ el
[Zoutarme] sojasaus
50 ml
Water
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
naar smaak
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Mocht je tijd hebben, haal de biefstuk 30 minuten voor het bakken uit de koelkast.
Tip: Rood van binnen: 1 - 2 minuten per kant. Half doorbakken: 2 1/2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.