Geniet thuis van de klassieker malse biefstuk met pepersaus. Het vlees is het lekkerst als het rosé gebakken is. Serveer dit gerecht met zijdezachte pepersaus en gebakken sperziebonen voor dezelfde voldoening als uit eten gaan.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Steak
200 gram
Aardappelschijfjes
1 stuk(s)
Little gem
100 gram
Sperziebonen
50 gram
Zwartepepersaus
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Mosterd
1 el
[Plantaardige] roomboter
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan 2 pannen.
Weetje: Sperziebonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Daarnaast zijn sperziebonen rijk aan ijzer en foliumzuur, wat zorgt voor een energiek gevoel.