Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Steak
200 gram
Aardappelen
½ takje(s)
Verse rozemarijn
50 gram
Zwartepepersaus
(Bevat Melk (inclusief lactose))
150 gram
Sperziebonen
½ stuk(s)
Ui
15 gram
Zongedroogde tomaten
1 el
Olijfolie
½ el
[Plantaardige] roomboter
25 ml
Water
naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor het beste resultaat haal je de steak al een halfuur tot een uur voordat je begint met koken uit de koelkast. Verwijder de verpakking en dep het vlees droog met keukenpapier.
Tip: Kook je voor meer dan 2 personen? Gebruik dan eventueel 2 koekenpannen.
Tip: Bak de biefstuk eventueel langer of korter, afhankelijk van hoe je je biefstuk het liefst eet.