Met dit recept tover je 280gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Steak
100 gram
Zoete aardappel
½ stuk(s)
Ui
¾ stuk(s)
Gele wortel
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
¼ stuk(s)
Handsinaasappel
½ stuk(s)
[Mini-]komkommer
20 gram
Rucola en veldsla
¼ el
Olijfolie
¼ el
[Zoutarme] sojasaus
1 el
[Plantaardige] roomboter
1 tl
Mosterd
¼ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
50 ml
Water
naar smaak
Peper en zout
Tip: Rood: 1 - 2 minuten per kant. Half-doorbakken: 2 - 3 minuten per kant. Doorbakken: 4 - 5 minuten per kant.
Tip: Prik een vork aan 1 kant van de komkommer om gemakkelijk linten te schaven.
Weetje: Wortelen zijn rijk aan bètacaroteen. Bètacaroteen heeft een belangrijke functie als antioxidant. Antioxidanten ondersteunen het afweersysteem en beschermen de huid tegen UV-schade.