Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
80 gram
Garnalen
(Bevat Schaaldieren)
50 gram
Mie noedels
(Bevat Tarwe)
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
½ stuk(s)
Paksoi
45 gram
Mais in blik
½ bosje(s)
Radijs
20 gram
Tahin
(Bevat Sesamzaad)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ zakje(s)
Gomasio
(Bevat Sesamzaad)
350 ml
Zoutarme groentebouillon
½ el
[Zoutarme] sojasaus
1 tl
Wittewijnazijn
½ el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Houd je niet van rauwe radijsjes? Voeg ze dan toe aan de pan met noedels.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege of voeg eventueel naar smaak toe bij het serveren.