Eieren zijn een veelzijdige topping in veel Aziatische noedelgerechten: ze kunnen gepocheerd, gebakken of zachtgekookt worden geserveerd. Ze zorgen zeker voor een meer voedzaam en compleet gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Volkoren noedels
(Bevat Tarwe, Gluten)
200 gram
Roerbakmix met champignons
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
25 gram
Tahin
(Bevat Sesamzaad)
35 gram
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Limoen
5 gram
Verse koriander
(Kan bevatten Selderij)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
1 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
½ el
[Zoutarme] sojasaus
naar smaak
Sambal
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Deze maaltijd is calorierijk. Let jij op je calorie-inname? Bereid dan 2/3 van de noedels. De overige noedels kun je een andere keer gebruiken.