Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Dit recept is geïnspireerd op tartiflette: een ovenschotel uit de Franse alpen, tegenwoordig populair als après-skigerecht! In plaats van reblochon gebruik je in dit recept Franse camembert om de aardappelen, spekjes en ui te gratineren.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
400 gram
Aardappelschijfjes
1 stuk(s)
Ui
100 gram
Spekreepjes
150 gram
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
240 gram
Franse camembert
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 el
Olijfolie
1 el
[Plantaardige] roomboter
naar smaak
Peper en zout
Tip: Eventueel kun je de knoflook hierna pletten of fijnhakken en in de volgende stap meebakken met het spek en de ui.