.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
60 gram
Biefstukpuntjes
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
140 gram
Mais in blik
½ stuk(s)
Avocado
½ stuk(s)
Rode puntpaprika
1.98 stuk(s)
Tacoschelpen
25 gram
Biologische zure room
30 gram
Veldsla
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Olijfolie
Verwarm de oven voor op 200 graden.Meng in een kom de biefstukpuntjes met de helft van de Mexicaanse kruiden en 1/2 el olijfolie per persoon.Laat de mais en kidneybonen samen uitlekken in een zeef of vergiet.
Snijd de avocado doormidden, verwijder pit en schil en snijd het vruchtvlees in plakken.Snijd de rode puntpaprika in dunne ringen.Breek de taco's in stukken en verdeel ze over een bakplaat met bakpapier. Bak 4 - 5 minuten in de oven.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de biefstukpuntjes met de kruiden en de olie 2 - 4 minuten aan.Meng ondertussen in een grote kom de zure room met 1/2 el extra vierge olijfolie per persoon en de rest van de Mexicaanse kruiden. Breng de dressing op smaak met peper en zout.
Meng de dressing met de veldsla, kidneybonen, mais en puntpaprika.Verdeel de salade over de borden en leg hier de biefstukpuntjes en avocado op. Serveer de tacochips erbij.