Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
150 gram
Mexicaanse groentemix
2 stuk(s)
Kleine half-om-half burger
(Bevat Eieren, Tarwe Kan bevatten Soja, Mosterd, Selderij)
½ zakje(s)
Mexicaanse kruiden
1 stuk(s)
Tomaat
75 gram
Witte langgraanrijst
¼ stuk(s)
Limoen
25 gram
Biologische volle yoghurt
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1.5 tl
Paprikapoeder
stuk(s)
Knoflookteen
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
In a lidded pot or sauce pan, add the rice and stock cube and boil, covered, for 10-12 minutes.
Add a drizzle of olive oil to a frying pan and bake de mini-hamburgers for 3-4 minutes, flip and bake other side for another 3-4 minutes.
In the meantime grate the lime and then cut into 3 wedges per person.
In another small bowl mix the yoghurt with the paprikapowder, salt and pepper and again squeeze out 1 lime wedge per person.