Je brengt de tonijn-avocadobowl op smaak met furikake. Dit is een Japanse topping gemaakt van gedroogde vis en groenten met zeewier, sesamzaadjes en zout.
½ blik(ken)
Tonijn in water
()
75 gram
Bruine snelkookrijst
⅓ stuk(s)
[Mini-]komkommer
5 ml
Sesamolie
()
½ zakje(s)
Furikake
()
½ zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
½ stuk(s)
Tomaat
½ zakje(s)
Gomasio
()
25 gram
Sojabonen
()
½ stuk(s)
Ui
40 gram
Avocadodip
1 tl
Suiker
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
[Plantaardige] mayonaise
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Komkommers bestaan voor een groot deel uit water, maar bevatten ook vitaminen en mineralen. Ze hydrateren, bevatten weinig calorieën en zorgen tegelijkertijd voor essentiële voedingsstoffen. Win-win-win dus!