Met dit recept tover je 258 gram groenten per portie op je bord.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Courgette
¼ stuk(s)
Groene peper
½ stuk(s)
Ui
½ blik(ken)
Tonijn in olijfolie
(Bevat Vis)
75 gram
Bio yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ zakje(s)
Midden-Oosterse kruidenmix
25 gram
Geraspte oude Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
25 gram
Geraspte Goudse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
10 gram
Kappertjes
¼ stuk(s)
Citroen
½ el
Olijfolie
½ tl
Grove mosterd
naar smaak
Peper en zout
Tip: Wil je niks verspillen? Snijd dan het uitgelepelde vruchtvlees fijn en laat het uitlekken in een vergiet. Voeg het vruchtvlees toe aan de vulling in stap 2.
Tip: kook je voor 4 personen? Gebruik dan een extra pan bij deze stap of gebruik de oven en bak de courgette 20 minuten op 200 graden.