Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Paprika
1 stuk(s)
Knoflookteen
100 gram
Pulled chicken
1 zakje(s)
Zoet-pittige chilisaus
2 stuk(s)
Mini Turks brood
(Bevat Tarwe, Sesamzaad Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja, Noten)
50 gram
Radicchio en ijsbergsla
100 gram
Sriracha-mayo
(Bevat Mosterd, Soja, Eieren)
1 stuk(s)
Ui
2 el
[Zoutarme] ketjap manis
1 el
Zonnebloemolie
naar smaak
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snipper de ui, snijd de komkommer in plakjes en de paprika in reepjes. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit 1 el zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en ui 2 minuten. Voeg de paprika en de pulled chicken toe en bak 4 minuten. Voeg de zoet-pittige chilisaus & ketjap manis toe en verwarm het geheel nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Bak het Turkse broodje 5 - 8 minuten in de oven.
Verdeel de broodjes over de borden en snijd ze open. Beleg de broodjes met de pulled chicken. Garneer met de sriracha-mayo, slamix & komkommerplakjes. Maak af met bovenkant van het broodje.