Use HVP: Salmon fillet - Use EID: Piri Piri spicemix
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Use HVP: Salmon fillet - Use EID: Piri Piri spicemix

Allergenen :
Vis
Tarwe
Sesamzaad
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Zalmfilet

(Bevat Vis)

1.5 tl

Piri-pirikruiden

75 gram

Parelcouscous

(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine)

½ stuk(s)

Courgette

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Wortel

½ zakje(s)

Koreaanse kruidenmix

(Bevat Tarwe, Sesamzaad, Soja)

5 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

175 ml

Zoutarme groentebouillon

1.25 el

Wittewijnazijn

½ tl

Suiker

1.5 el

Olijfolie

1 el

[Plantaardige] mayonaise

1 el

Honing [of plantaardig alternatief]

1 el

Water voor saus

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3962 kJ
Energie (kcal)947 kcal
Vetten51.6 g
waarvan verzadigd7.8 g
Koolhydraten80.7 g
waarvan suikers23.8 g
Vezels10.6 g
Eiwitten31.7 g
Zout1.5 g

Benodigdheden

Kom
Pan met deksel
Diep bord
Koekenpan
Keukenpapier

Instructies

1
2
3
4