Picadillo wordt traditioneel bereid in Latijns-Amerika van gehakt, tomaten, rozijnen en olijven. Vandaag serveer je een vegetarische variant op dit gerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Knoflookteen
½ stuk(s)
Paprika
½ zakje(s)
Peruaanse kruidenmix
⅓ pak(ken)
Linzen
10 ml
Worcestershiresaus
(Bevat Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
10 gram
Rozijnen
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
75 gram
Bruine snelkookrijst
2.5 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
⅓ pak(ken)
Tomatenblokjes met knoflook en ui
25 gram
Witte kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Ui
20 gram
Leccino-olijven
¼ el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat linzen van alle peulvruchten het meeste ijzer bevatten? Daarnaast zijn ze een goede bron van vezels, eiwitten en andere mineralen zoals magnesium en kalium. Kalium helpt bij het behouden van een gezonde bloeddruk.