Deze vegaschnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Gekruide opbakaardappelen
½ stuk(s)
Knoflookteen
50 gram
Gesneden ui
150 gram
Gesneden snijbonen
1 stuk(s)
Vegetarische schnitzel
(Bevat Eieren, Gluten Kan bevatten Mosterd)
5 gram
Verse dille
(Kan bevatten Selderij)
¼ stuk(s)
Citroen
40 gram
Mayonaise
(Bevat Eieren, Mosterd)
1 el
Zonnebloemolie
½ el
Roomboter
(Bevat Melk (inclusief lactose))
naar smaak
Peper en zout
Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gekruide opbakaardappelen 10 - 14 minuten. Schep regelmatig om. Pers de knoflook. Snijd de citroen in parten.
Verhit in een andere koekenpan met deksel 1/2 el roomboter per persoon op middelhoog vuur. Bak de knoflook met de ui en snijbonen 10 – 12 minuten met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en zout.
Verhit ondertussen 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een derde koekenpan op middelhoog vuur. Bak de vegetarische schnitzel 3 minuten per kant. Snijd de dille fijn en meng deze in een kleine kom met de mayonaise.
Verdeel de aardappelen en snijbonen over de borden. Leg op ieder bord een vegetarische schnitzel en serveer de dillemayonaise en citroenparten erbij.