Vegetarische schnitzel met gebakken aardappeltjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarische schnitzel met gebakken aardappeltjes

Vegetarische schnitzel met gebakken aardappeltjes

met snijbonen en dillemayonaise

Deze vegaschnitzel is gemaakt van tuinbonen en gekruid met witte peper, paprika en foelie. Een goede bron van ijzer, vitamine B1, eiwitten én vezels.

Labels:
Veggie
Allergenen :
Eieren
Gluten
Mosterd
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

Gekruide opbakaardappelen

½ stuk(s)

Knoflookteen

50 gram

Gesneden ui

150 gram

Gesneden snijbonen

1 stuk(s)

Vegetarische schnitzel

(Bevat Eieren, Gluten Kan bevatten Mosterd)

5 gram

Verse dille

(Kan bevatten Selderij)

¼ stuk(s)

Citroen

40 gram

Mayonaise

(Bevat Eieren, Mosterd)

Zelf toevoegen

1 el

Zonnebloemolie

½ el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3644 kJ
Energie (kcal)871 kcal
Vetten59 g
waarvan verzadigd10 g
Koolhydraten55 g
waarvan suikers5 g
Vezels15 g
Eiwitten21 g
Zout2 g

Benodigdheden

Koekenpan
Koekenpan met deksel
Kleine kom

Instructies

Aardappelen bakken
1

Verhit 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de gekruide opbakaardappelen 10 - 14 minuten. Schep regelmatig om. Pers de knoflook. Snijd de citroen in parten.

Snijbonen bakken
2

Verhit in een andere koekenpan met deksel 1/2 el roomboter per persoon op middelhoog vuur. Bak de knoflook met de ui en snijbonen 10 – 12 minuten met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en zout.

Schnitzel bakken
3

Verhit ondertussen 1/2 el zonnebloemolie per persoon in een derde koekenpan op middelhoog vuur. Bak de vegetarische schnitzel 3 minuten per kant. Snijd de dille fijn en meng deze in een kleine kom met de mayonaise.

Serveren
4

Verdeel de aardappelen en snijbonen over de borden. Leg op ieder bord een vegetarische schnitzel en serveer de dillemayonaise en citroenparten erbij.