Schelpjes, pennen, elleboogjes - de Italiaanse benamingen voor pastasoorten komt nooit zomaar uit de lucht vallen. Wat betekent farfalle denk jij? (Het juiste antwoord is: vlinders)
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
90 gram
Farfalle
½ stuk(s)
Sjalot
125 gram
Kastanjechampignons
100 gram
Italiaans gemarineerde kipfiletreepjes
40 gram
Bospaddenstoelenpesto
(Bevat Melk (inclusief lactose), Cashewnoten Kan bevatten Noten, Pinda's)
20 gram
Veldsla
2.5 gram
Verse krulpeterselie
15 gram
Geraspte pecorino DOP
naar smaak
Peper en zout
1 el
Olijfolie
• Kook ruim water in een pan met deksel voor de farfalle.
• Kook de farfalle, afgedekt, 11 – 13 minuten. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
• Snipper de sjalot.
• Maak de kastanjechampignons schoon met keukenpapier en snijd ze in kwarten.