Verse erwtensoep met spek en rookworst met woutkorn demi-baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse erwtensoep met spek en rookworst met woutkorn demi-baguette

Verse erwtensoep met spek en rookworst met woutkorn demi-baguette

950 gram | 3 - 4 porties | 318 gram groente

Op en top winters en ultiem comfortfood: erwtensoep! Deze stevige soep is gemaakt van spliterwten en groenten met gerookt spek én rookworst (met 3 sterren Beter Leven-keurmerk).

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Allergenen :
Selderij
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 4 personen

950 gram

Erwtensoep met worst en spek

(Bevat Selderij)

2 stuk(s)

Woutkorn demi-baguette

(Bevat Gluten Kan bevatten Gluten, Lupine, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad, Soja)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1569 kJ
Energie (kcal)375 kcal
Vetten8 g
waarvan verzadigd4 g
Koolhydraten46 g
waarvan suikers4.6 g
Vezels13 g
Eiwitten23 g
Zout2.9 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.