Verse erwtensoep met spek en rookworst met woutkorn demi-baguette
Verse erwtensoep met spek en rookworst met woutkorn demi-baguette

Verse erwtensoep met spek en rookworst met woutkorn demi-baguette

950 gram | 3 - 4 porties | 318 gram groente

Op en top winters en ultiem comfortfood: erwtensoep! Deze stevige soep is gemaakt van spliterwten en groenten met gerookt spek én rookworst (met 3 sterren Beter Leven-keurmerk).

Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd.

Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

Allergens:
Celery
Gluten

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 4 people

950 g

Erwtensoep met worst en spek

(Contains Celery)

2 unit

Woutkorn demi-baguette

(Contains Gluten May be present Gluten, Lupin, Milk, Tree nuts, Sesame, Soy)

Nutrition Values

Energy (kJ)1569 kJ
Calories375 kcal
Fat8 g
Saturated Fat4 g
Carbohydrate46 g
Sugar4.6 g
Dietary Fiber13 g
Protein23 g
Salt2.9 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.