Verse ravioli gevuld met venkel en venkelzaadjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse ravioli gevuld met venkel en venkelzaadjes

Verse ravioli gevuld met venkel en venkelzaadjes

met kippendij en tomatensaus

.

Allergenen :
Eieren
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

100 gram

Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden

½ pak(ken)

Tomatenblokjes met basilicum

½ stuk(s)

Knoflookteen

140 gram

Ravioli met venkel en venkelzaadjes

(Bevat Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose))

15 gram

Geraspte Italiaanse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

½ stuk(s)

Gele paprika

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

1 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2609 kJ
Energie (kcal)624 kcal
Vetten23 g
waarvan verzadigd7.2 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers14.6 g
Vezels8 g
Eiwitten37 g
Zout3 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Hapjespan
Ovenschaal

Instructies

.
1

• Verwarm de oven voor op 200 graden en zet de grillstand aan. • Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel met een snuf zout voor de ravioli. • Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de gele paprika in blokjes.

.
2

• Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op hoog vuur. • Bak de kippendijreepjes, gele paprika en knoflookteen 3 - 4 minuten. • Blus af met 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon, de tomatenblokjes en laat pruttelen terwijl je de ravioli kookt. Breng op smaak met peper en zout. • Kook de ravioli 4 - 6 minuten, giet af en laat zonder deksel uitstomen.

.
3

• Meng de ravioli door de tomatensaus met de helft van de Italiaanse kaas. • Voeg de ravioli toe aan een ovenschaal en werk af met de overige Italiaanse kaas. • Gratineer de ravioli 5 minuten in de oven.

.
4

• Schep de ravioli uit de ovenschaal op de borden. Pas op! Heet!