.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
100 gram
Kippendijreepjes met Italiaanse kruiden
½ pak(ken)
Tomatenblokjes met basilicum
½ stuk(s)
Knoflookteen
140 gram
Ravioli met venkel en venkelzaadjes
(Bevat Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose))
15 gram
Geraspte Italiaanse kaas
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ stuk(s)
Gele paprika
½ el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
• Verwarm de oven voor op 200 graden en zet de grillstand aan. • Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel met een snuf zout voor de ravioli. • Pers de knoflook of snijd fijn. Snijd de gele paprika in blokjes.
• Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een hapjespan op hoog vuur. • Bak de kippendijreepjes, gele paprika en knoflookteen 3 - 4 minuten. • Blus af met 1 tl zwarte balsamicoazijn per persoon, de tomatenblokjes en laat pruttelen terwijl je de ravioli kookt. Breng op smaak met peper en zout. • Kook de ravioli 4 - 6 minuten, giet af en laat zonder deksel uitstomen.
• Meng de ravioli door de tomatensaus met de helft van de Italiaanse kaas. • Voeg de ravioli toe aan een ovenschaal en werk af met de overige Italiaanse kaas. • Gratineer de ravioli 5 minuten in de oven.
• Schep de ravioli uit de ovenschaal op de borden. Pas op! Heet!