Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk en lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
280 gram
Verse ravioli met spinazie en ricotta
(Bevat Eieren, Tarwe, Melk (inclusief lactose))
80 gram
Pesto genovese
(Bevat Cashewnoten, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Pinda's, Noten)
35 gram
Semi-gedroogde tomaten
1 stuk(s)
Parmigiano Reggiano DOP
(Bevat Melk (inclusief lactose))
40 gram
Rucola
naar smaak
Peper en zout
Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel. Snijd de semi-gedroogde tomaten in reepjes.
Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar. Voeg de ravioli toe aan de pan met kokend water. Kook, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.
Meng de groene pesto en de semi-zongedroogde tomaat voorzichtig door de ravioli in de pan. Breng op smaak met peper en zout. Rasp de Parmigiano Reggiano boven een kleine kom.
Verdeel de ravioli over de borden. Strooi de kaas erover en garneer met de rucola.