Verse ravioli met groene pesto
Verse ravioli met groene pesto

Verse ravioli met groene pesto

2 porties | met semi-gedroogde tomaat, rucola en Parmigiano Reggiano

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Deze verse ravioli van de Pastafabriek hoef je maar een paar minuten te koken. Zo zet je snel en makkelijk en lekkere maaltijd op tafel voor elk moment van de dag!

Tags:
Recipe
Allergens:
Egg
Wheat
Milk
Cashews

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time10 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

280 g

Fresh ravioli with spinach & ricotta

(Contains Egg, Wheat, Milk)

80 g

Green pesto

(Contains Cashews, Milk May be present Peanuts, Tree nuts)

35 g

Semi-dried tomatoes

1 piece

Parmigiano Reggiano DOP

(Contains Milk)

40 g

Arugula

Not included in your delivery

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Energy (kJ)2547 kJ
Calories609 kcal
Fat37.3 g
Saturated Fat11 g
Carbohydrate45.5 g
Sugar3.5 g
Dietary Fiber3.3 g
Protein21.4 g
Salt1.7 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Pan with Lid
Small Bowl

Cooking Steps

1

Breng ruim water aan de kook in een pan met deksel. Snijd de semi-gedroogde tomaten in reepjes.

 

2

Haal de ravioli voorzichtig los van elkaar. Voeg de ravioli toe aan de pan met kokend water. Kook, afgedekt, in 4 - 6 minuten gaar. Giet daarna af en laat zonder deksel uitstomen.

3

Meng de groene pesto en de semi-zongedroogde tomaat voorzichtig door de ravioli in de pan. Breng op smaak met peper en zout. Rasp de Parmigiano Reggiano boven een kleine kom.

4

Verdeel de ravioli over de borden. Strooi de kaas erover en garneer met de rucola.