Verse ravioli met paprika en amandelen
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse ravioli met paprika en amandelen

Verse ravioli met paprika en amandelen

Italiaans genieten in een handomdraai

Wist je dat deze verse ravioli rechtstreeks uit De Pastafabriek komt? In dit Italiaanse familiebedrijf helpt de hele familie mee om de lekkerste pasta te maken – en dat is ze wat ons betreft goed gelukt! Deze ravioli heeft een romige vulling van aardappel, mascarpone en rucola. De verrassende combinatie van pasta en aardappel zie je in de Italiaanse keuken vaker terug. Laat je ons weten wat je ervan vindt?

Labels:
Caloriebewust
Veggie
Allergenen :
Amandelnoten
Eieren
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Sjalot

½ stuk(s)

Paprika

½ stuk(s)

Rode paprika

5 gram

Amandelschaafsel

(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad, Noten)

125 gram

Ravioli met aardappel, rucola & mascarpone

(Bevat Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose))

½ bakje(s)

Basilicumcrème

30 gram

Rucola en veldsla

5 gram

Vers basilicum

(Bevat Selderij)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

1 tl

Zwarte balsamicoazijn

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2435 kJ
Energie (kcal)582 kcal
Vetten33 g
waarvan verzadigd7.8 g
Koolhydraten55 g
waarvan suikers10.8 g
Vezels7 g
Eiwitten13 g
Zout1 g

Benodigdheden

Pan
Koekenpan
Kom

Instructies

Snijden
1

• Breng een pan met ruim water aan de kook voor de ravioli. Snijd de sjalot in halve ringen. • Snijd de rode puntpaprika en rode paprika in kleine blokjes.

Bakken
2

• Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de sjalot, paprika en puntpaprika toe. Bak 8 minuten. Roer regelmatig door. Verhit een koekenpan op hoog vuur en rooster het amandelschaafsel tot het begint te kleuren. Haal uit de pan en bewaar apart.

Mengen
3

• Kook de ravioli 4 – 6 minuten. Giet af en voeg toe aan de pan met paprika. • Pluk ondertussen de blaadjes basilicum en snijd deze fijn. • Voeg de basilicumcrème toe en de helft van de gesneden basilicum toe aan de pan, meng voorzichtig en breng op smaak met peper en zout.

Serveren
4

• Meng de rucola en veldsla in een kom met de zwarte balsamicoazijn. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sla over de borden en schep de ravioli erop of ernaast. Garneer met het amandelschaafsel en de rest van de basilicum.