Wist je dat deze verse ravioli rechtstreeks uit De Pastafabriek komt? In dit Italiaanse familiebedrijf helpt de hele familie mee om de lekkerste pasta te maken – en dat is ze wat ons betreft goed gelukt! Deze ravioli heeft een romige vulling van aardappel, mascarpone en rucola. De verrassende combinatie van pasta en aardappel zie je in de Italiaanse keuken vaker terug. Laat je ons weten wat je ervan vindt?
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Sjalot
½ stuk(s)
Paprika
½ stuk(s)
Rode paprika
5 gram
Amandelschaafsel
(Bevat Amandelnoten Kan bevatten Pinda's, Sesamzaad, Noten)
125 gram
Ravioli met aardappel, rucola & mascarpone
(Bevat Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose))
½ bakje(s)
Basilicumcrème
30 gram
Rucola en veldsla
5 gram
Vers basilicum
(Bevat Selderij)
1 el
Olijfolie
1 tl
Zwarte balsamicoazijn
naar smaak
Peper en zout
• Breng een pan met ruim water aan de kook voor de ravioli. Snijd de sjalot in halve ringen. • Snijd de rode puntpaprika en rode paprika in kleine blokjes.
• Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en voeg de sjalot, paprika en puntpaprika toe. Bak 8 minuten. Roer regelmatig door. Verhit een koekenpan op hoog vuur en rooster het amandelschaafsel tot het begint te kleuren. Haal uit de pan en bewaar apart.
• Kook de ravioli 4 – 6 minuten. Giet af en voeg toe aan de pan met paprika. • Pluk ondertussen de blaadjes basilicum en snijd deze fijn. • Voeg de basilicumcrème toe en de helft van de gesneden basilicum toe aan de pan, meng voorzichtig en breng op smaak met peper en zout.
• Meng de rucola en veldsla in een kom met de zwarte balsamicoazijn. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de sla over de borden en schep de ravioli erop of ernaast. Garneer met het amandelschaafsel en de rest van de basilicum.