Verse ravioli met truffel en ricotta geserveerd met oude kaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse ravioli met truffel en ricotta geserveerd met oude kaas

Verse ravioli met truffel en ricotta geserveerd met oude kaas

Dit gemakkelijk te bereiden gerecht zit vol verschillende smaken. Het aardse van de truffel combineert heerlijk met de romige smaak van kaas en ricotta. De salie in de boter maakt het gerecht af door het een kruidige twist te geven.

Labels:
Veggie
Allergenen :
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd25 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

½ stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Knoflookteen

125 gram

Kastanjechampignons

½ stuk(s)

Courgette

3 leaves

Verse salie

150 gram

Verse ravioli met truffel en ricotta

(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose), Gluten)

25 gram

Oude-kaasplakken

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kcal)679 kcal
Energie (kJ)2841 kJ
Vetten32 g
waarvan verzadigd20 g
Koolhydraten63 g
waarvan suikers0 g
Vezels6 g
Eiwitten32 g
Zout0 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Koekenpan
Wok met deksel
Hapjespan met deksel

Instructies

1

Kook 750 ml water per persoon in een pan met deksel voor de ravioli. Snipper de ui en snijd of per de knoflook. Snijd de kastanjecham-pignons in plakken en de courgette in blokjes. Snijd of hak de salie fijn.

2

Kook de ravioli (zie tip!), afgedekt, 2 - 3 minuten. Giet daarna af en bewaar apart.

3

Verhit de helft van de roomboter in een koekenpan en bak de courgette en kastanjechampignons 5 minuten op middelmatig vuur. Breng op smaak met peper en zout.

4

Verhit de overige helft van de roomboter in een wok of hapjespan met deksel en fruit de ui en knoflook 2 minuten op laag vuur. Voeg de ravioli en salie toe en bak 1 minuut op middelmatig vuur. Voeg de courgette, cham-pignons en ⅓ van de oude kaas toe, schep voorzichtig om en verwarm 1 minuut op middelmatig vuur.

5

Verdeel de ravioli over de borden en garneer met de overige oude kaas.