Verse witte-aspergesoep met demi-baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Verse witte-aspergesoep met demi-baguette

Verse witte-aspergesoep met demi-baguette

950 gram | 3 - 4 porties | 127 gram groente

Het witte goud uit Brabant steelt de show in deze romige, vegetarische soep. Het seizoen loopt nog tot eind juni, dus grijp je kans nu ze op hun best zijn! Je hoeft de soep en het brood alleen nog even op te warmen - perfect tijdens een drukke dag of als je zin hebt in een snelle maaltijd. Deze soep is gemaakt van de beste verse ingrediënten.

INGREDIËNTEN: water, 13% asperge, volle MELKoncentraat, 4% room (MELK), gemodificeerd maïszetmeel, 2% roomboter (MELK), zout, TARWEbloem, kruiden, specerijen, tapiocazetmeel, vegetarische kipbouillon (raapolie, zout, natuurlijk aroma).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C). Na openen beperkt houdbaar. Beker overgieten in een pan en langzaam opwarmen. Af en toe doorroeren. Niet laten koken.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

Labels:
Veggie
Opwarmen
Allergenen :
Tarwe
Gerst
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

950 gram

Romige aspergesoep

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)300 kcal
Energie (kJ)1256 kJ
Vetten2.8 g
waarvan verzadigd0.5 g
Koolhydraten56.4 g
waarvan suikers1 g
Vezels3.9 g
Eiwitten10.5 g
Zout1.3 g

Instructies

1

Je zet deze verse soep met brood in een handomdraai op tafel. Bak de baguette 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Giet de soep in een pan en verwarm al roerend tot het kookpunt.