topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Visduo

Gezellig avondje gourmetten? Met dit visduo geef je de gourmettafel een wereldse twist.

Allergenen :
Soja
Tarwe
Vis
Schaaldieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

10 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

20 ml

Ketjap manis

(Bevat Soja, Tarwe)

1 stuk(s)

Zalmfilet

(Bevat Vis)

80 gram

Gemarineerde garnalen

(Bevat Schaaldieren)

½ zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)840 kJ
Energie (kcal)201 kcal
Vetten10.7 g
waarvan verzadigd1.6 g
Koolhydraten10 g
waarvan suikers8.2 g
Vezels0.2 g
Eiwitten14.8 g
Zout1.5 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Snijd de zalmfilet in blokjes van 3 cm.
  • Meng in een kom met de zoete Aziatische saus, ketjap en mix van gember, knoflook en rode peper. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik. 
2
  • Bak de zalm en garnalen tot ze gaar zijn.