topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Visduo

-

Allergenen :
Soja
Tarwe
Vis
Schaaldieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

20 gram

Mix van verse gember, knoflook en rode peper

40 ml

Ketjap manis

(Bevat Soja, Tarwe)

2 stuk(s)

Zalmfilet

(Bevat Vis)

160 gram

Gemarineerde garnalen

(Bevat Schaaldieren)

1 zakje(s)

Zoete Aziatische saus

(Bevat Soja, Tarwe)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1680 kJ
Energie (kcal)402 kcal
Vetten21.4 g
waarvan verzadigd3.2 g
Koolhydraten19.9 g
waarvan suikers16.3 g
Vezels0.4 g
Eiwitten29.6 g
Zout2.9 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Snijd de zalmfilet in blokjes van 3 cm.
  • Meng in een kom met de zoete Aziatische saus, ketjap en mix van gember, knoflook en rode peper. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik. 
2
  • Bak de zalm en garnalen op het gourmetstel tot ze gaar zijn. 
3

appelblauwzeegroen

4

appelblauwzeegroen

5

appelblauwzeegroen

6

appelblauwzeegroen