Vlees- en gevogeltekwartet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vlees- en gevogeltekwartet

Vlees- en gevogeltekwartet

met wildzwijnburgers, kip in spek, biefstukpuntjes en fazantworstjes

`'

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Wildzwijnburger

1 stuk(s)

In spek gewikkelde kipfilet

1 stuk(s)

Fazantworstjes

1 stuk(s)

Biefstukpuntjes

Zelf toevoegen

30 gram

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2201 kJ
Energie (kcal)526 kcal
Vetten32 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten4 g
waarvan suikers1 g
Vezels2 g
Eiwitten55 g
Zout1 g

Instructies

1

Bak de fazantworstjes en de kip met spek gaar. Bak de wildzwijnburgers en de biefstukpuntjes naar smaak medium of doorbakken. Maak met de wildzwjinburger, het mini-hamburgerbroodje, de plakjes tomaat en een paar slablaadjes een hamburger.