topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vleestrio

Vleestrio

Gemarineerde steak, varkenshaas en gekruide varkensworstjes

Gezellig avondje gourmetten? Met dit vleestrio staat er voor elk wat wils op tafel.

Allergenen :
Selderij

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Knoflookteen

½ zakje(s)

Italiaanse kruiden

50 gram

Varkenshaaspuntjes

2 stuk(s)

Varkensworstjes met tomaat en rozemarijn

(Kan bevatten Soja, Gluten, Eieren, Mosterd, Selderij)

½ stuk(s)

Gemarineerde steak

(Bevat Selderij Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Sesamzaad, Soja)

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)998 kJ
Energie (kcal)239 kcal
Vetten16.6 g
waarvan verzadigd4.5 g
Koolhydraten2.2 g
waarvan suikers0.3 g
Vezels0.4 g
Eiwitten20.2 g
Zout0.7 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Snijd de biefstuk in blokjes van 3 cm. Pers 1/2 knoflookteen per persoon of snijd fijn.
  • Meng in een kom de knoflook, varkenshaaspuntjes en biefstuk met per persoon: 1/4 zakje Italiaanse kruiden, 1/2 el olijfolie, peper en zout. Meng goed, dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
2
  • Snijd de worstjes in stukjes van 3 cm. Dek af en zet in de koelkast tot gebruik.
3

Bak de steak, varkenshaas en varkensworstjes tot ze gaar zijn.