Volle yoghurt met appel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Volle yoghurt met appel

Volle yoghurt met appel

Met walnoten-cranberrymix

Goedemorgen!

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

2 stuk(s)

Appel

1 stuk(s)

Peer

400 ml

Volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

60 gram

Cranberry-walnootmix

(Bevat Noten)

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)1619 kJ
Energie (kcal)387 kcal
Vetten17 g
waarvan verzadigd4.8 g
Koolhydraten44 g
waarvan suikers36.8 g
Vezels6 g
Eiwitten10 g
Zout0.2 g

Instructies

1

Snijd de appel (elstar) en peer (conference) in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd de helft van de appel in blokjes en de andere helft in dunne plakken. Snijd de peer in blokjes.

2

Meng de blokjes appel en peer met de volle yoghurt in een kom. Garneer met de plakken appel en bestrooi met de cranberry-walnotenmix.