W34 - SuperQuick: 10 min - veggie (no meatreplacer)
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

W34 - SuperQuick: 10 min - veggie (no meatreplacer)

with hazelnuts and Grana Padano

don't do a flag abt mushroom or leek

Labels:
Veggie
Caloriebewust
Allergenen :
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Amandelnoten
Pinda's
Sulfiet
Soja

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

90 gram

Mafaldine

(Bevat Tarwe Kan bevatten Eieren, Soja)

1 stuk(s)

Knoflookteen

200 gram

Roerbakmix met champignons

50 gram

Roomkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

30 gram

Rucola

20 gram

Grana Padanovlokken DOP

(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose))

½ zakje(s)

Siciliaanse kruidenmix

10 gram

Gezouten amandelen

(Bevat Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)

8 ml

Balsamicocrème

(Bevat Sulfiet)

10 ml

Sojasaus

(Bevat Soja, Tarwe)

½ stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

50 ml

Zoutarme paddenstoelen- of groentebouillon

¼ el

Olijfolie

½ el

Wittewijnazijn

naar smaak

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2866 kJ
Energie (kcal)685 kcal
Vetten23.2 g
waarvan verzadigd9.8 g
Koolhydraten84.7 g
waarvan suikers14 g
Vezels10.5 g
Eiwitten29.9 g
Zout2.9 g

Benodigdheden

Pan
Hapjespan of grote koekenpan

Instructies

1
  • Prepare the stock. 
  • Boil plenty of water in a pot or saucepan and cook the mafaldine for 7 - 9 minutes.
  • Reserve some of the pasta water, then drain and set aside.
  • Meanwhile, chop the onion.
2
  • Heat a light drizzle of olive oil in a large deep frying pan over high heat. Fry the onion with the vegetable mix for 2 minutes.
  • Crush or mince the garlic, then add it to the pan and fry for 2 - 3 minutes.
  • Deglaze with the white wine vinegar, then add the stock and the soy sauce.
3
  • Transfer the mafaldine, cream cheese and Sicilian-style herbs to the vegetables.
  • Toss well to combine, adding a splash of the pasta water if necessary.
  • Season to taste with salt and pepper.
4
  • Roughly chop the almonds.
  • Serve the mafaldine on plates.
  • Garnish with the arugula, the Grana Padano and the almonds.
  • Drizzle with the crema di balsamico and some extra virgin olive oil as preferred.