Wentelteefjes van suikerbrood met romige bananensmoothie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wentelteefjes van suikerbrood met romige bananensmoothie

Wentelteefjes van suikerbrood met romige bananensmoothie

Goedemorgen!

Allergenen :
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Gluten
Lupine
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

300 ml

Halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Friese suikerbol

(Bevat Gluten, Eieren, Melk (inclusief lactose), Lupine, Noten)

2 stuk(s)

Banaan

200 ml

Volle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)645 kcal
Energie (kJ)2699 kJ
Vetten22 g
waarvan verzadigd12.4 g
Koolhydraten89 g
waarvan suikers57.8 g
Vezels3 g
Eiwitten19 g
Zout1 g

Benodigdheden

Kom
Vork
Koekenpan
Staafmixer of blender

Instructies

Snijd de suikerbol horizontaal doormidden en wentel door het eimengsel
1

Kluts het ei met een vork in een kom. Voeg 1/3 deel van de melk toe. Snijd de suikerbol horizontaal doormidden en wentel door het eimengsel.

Bak de suikerbol 2 – 3 minuten aan elke kant.
2

Smelt de roomboter in een koekenpan en bak de suikerbol 2 – 3 minuten aan elke kant.

Pureer tot een gladde smoothie
3

Maak ondertussen de smoothie. Pel de banaan. Meng de banaan, volle yoghurt en overige melk in een blender of hoge kom en pureer tot een gladde smoothie.

Leg op elk bord een wentelteefje en serveer met de bananensmoothie
4

Leg op elk bord een wentelteefje en serveer met de bananensmoothie.