Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta

Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta

met rucola, veldsla en komkommer

Je hebt niet veel ingrediënten nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de gemarineerde kipfiletreepjes, avocadodip en de hartige feta.

Allergenen :
Tarwe
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Bruine tortilla

(Bevat Tarwe, Gluten)

80 gram

Avocadodip

1 stuk(s)

Mini-komkommer

50 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

200 gram

Kipfiletreepjes met grillkruiden

40 gram

Rucola en veldsla

Zelf toevoegen

naar smaak

Extra vierge olijfolie

1 tl

Zonnebloemolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)526 kcal
Energie (kJ)2199 kJ
Vetten23.71 g
waarvan verzadigd7.1 g
Koolhydraten37.38 g
waarvan suikers3.4 g
Vezels9.73 g
Eiwitten36.56 g
Zout2.4 g

Benodigdheden

Koekenpan
Aluminiumfolie

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in staafjes. Verkruimel de feta.

2

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes toe en bak 4 - 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verpak ondertussen de wraps in aluminiumfolie en verwarm ze 3 - 4 minuten in de oven.

4

Besmeer de wraps met de avocadodip. Beleg met de kipfiletreepjes, feta en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.