Laat je kinderen het platbrood besmeren met de yoghurtsaus!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
½ stuk(s)
Rode paprika
65 gram
Babymais
2 takje(s)
Verse krulpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
3 leaves
Verse munt
(Kan bevatten Selderij)
110 gram
Kipgyros
50 gram
Labne
(Bevat Melk (inclusief lactose), Eieren, Sulfiet)
40 gram
IJsbergsla
2 stuk(s)
Wit platbrood
(Bevat Gluten)
1 el
Olijfolie
½ el
Extra vierge olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Snijd de paprika in blokjes en de babymaïs in dunne plakjes. Hak of snijd de peterselie en munt fijn.
Verhit de olijfolie in een wok of hapjespan en bak de kipgyros 2 minuten op hoog vuur rondom bruin. Voeg de paprika en babymaïs toe en bak 6 minuten op middelmatig vuur.
Meng ondertussen in een kom de Turkse yoghurt met de helft van de peterselie, munt, peper en zout.
Meng in een saladekom de ijsbergsla en de overige peterselie en munt met de extra vierge olijfolie, peper en zout.
Verhit een koekenpan op middelmatig vuur. Besprenkel het platbrood met water en verwarm het platbrood 30 seconden per kant in een droge koekenpan.
Verdeel het platbrood over de borden en smeer het platbrood in met de yoghurtsaus. Verdeel de ijsbergsla en de kipgyros met groenten over het platbrood en rol het platbrood op tot een wrap.